Deze tweepersoonskamer is ingericht met Afrikaanse accenten en van alle gemakken voorzien. Dankzij twee grote Velux dakramen kunt u in deze kamer volop genieten van het daglicht en het prachtige uitzicht.

De kamer heeft een heerlijk 2 * 1 persoons boxspringbed aan elkaar (dat ook gescheiden kan worden), een werk/eettafel met gemakkelijke stoelen, een LCD-TV, een DVD-speler, draadloze internetvoorziening voor uw laptop, een kluisje en een koelkast.

Alle badbenodigdheden zijn beschikbaar in de bijbehorende luxe badkamers met ligbad/douche, wastafel, toilet en badjassen. Op de kamer is een koffie/thee/soepvoorziening en een waterkoker aanwezig.

Een uitgebreid ontbijt wordt in de tuinkamer op de begane grond geserveerd, bij mooi weer op het aangrenzend terras met uitzicht over de tuin en de Alblas. Voor deze kamer hebben wij een aantrekkelijk arrangement.

 

Logies & uitgebreid ontbijt per nacht:  € 90,00 (2 pers.)

*Bij verblijf van èèn nacht wordt een toeslag van € 5,00 per kamer in rekening gebracht. (Bij aankomst dient de kamerhuur contant te worden afgerekend of voor aankomst via bank-of girorekening.)

 

 

[button text=”terug naar kamers” link=”https://hairendare.nl/portfolio/#” style=”default” size=”normal” target=”_self” display=”inline” class=”bigger” icon=”no”]