Deze kamer is de beste keuze als u uzelf eens lekker wil verwennen. Qua afmetingen is dit de royaalste kamer die wij hebben en u heeft prachtig uitzicht over de Alblas.

De kamer heeft dezelfde voorzieningen als de andere kamers m.d.v. dat hier een boxspring en een 2 persoons slaapbank aanwezig zijn.

De kamer is geschikt voor 4 personen (2 volwassenen en twee kinderen tot ca. 12 jaar of 3 volwassenen).  Het zitgedeelte is wat hoger en u moet daarvoor een trapje op. Het is dus een ruime slaapkamer en een zitkamer met slaapbank. De kamer is modern romantisch ingericht en van alle eigentijdse gemakken voorzien. LCD-TV , DVD-speler, wekkerradio, draadloze internetvoorziening voor uw laptop, koelkast, kluisje, etc.

Alle badbenodigdheden, incl. badjassen zijn aanwezig in de bijbehorende luxe badkamer met ligbad/douche, toilet en wastafel. Op de kamer vindt u een koffie/thee/soepvoorziening en een waterkoker.

Het ontbijt wordt in de tuinkamer op de begane grond geserveerd en bij mooi weer op het aangrenzend terras.

Voor deze kamer hebben wij een speciaal arrangement.

 

Logies & uitgebreid ontbijt per nacht:  € 95,00 (2 pers. 3e en 4e persoon € 20,00 p.p.)

*Bij verblijf van èèn nacht wordt een toeslag van € 5,00 per kamer in rekening gebracht. (Bij aankomst dient de kamerhuur contant te worden afgerekend of voor aankomst via bank-of girorekening.)

 

 

[button text=”terug naar kamers” link=”https://hairendare.nl/portfolio/#” style=”default” size=”normal” target=”_self” display=”inline” class=”bigger” icon=”no”]